Language: hungarian
Language: english

Budapest, 5. kerület, Belgrád rakpart

Méret:
132 m2
Állapot:
felújított
Szobaszám:
3
Lift:
van
Komfort:
duplakomfortos
Fűtés:
gáz(cirkó)
Kilátás:
utcai
Légkondicionált:
nincs
Erkély:
van
Emelet:
3
Ár:
288 millió Ft

Leírás:

Budapest 5. kerületében, a Belgrád rakparton eladó egy 132 m2-es nappali + 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, erkélyes lakás.
Az ingatlan egy szép állapotú, gondosan karbantartott épület harmadik emeletén található. A lakás teljes körű felújításon esett át, így minden részletében a minőség és az igényesség jellemzi.

A lakás kialakítása rendkívül praktikus, a nappali tágas és világos, ablakai a Sörház utcára néznek. Mindkét hálóhoz saját fürdőszoba tartozik, a fő hálószobához egy exkluzív walk-in closet is párosul.

Az ingatlanban továbbá egy külön vendég mosdó és egy háztartási/gépészeti helyiség is megtalálható, ami mindennapi életét könnyebbé és kényelmesebbé teszi. A lakás fűtéséről gázcirkó gondoskodik, így a hidegebb napokon is kellemes hőmérsékletet biztosított.

Közös költség: 42.000,-Ft/hó, amely tartalmazza a víz-és csatornadíjat.

A társasházat az 1880-as években építették, a neoreneszánsz stílus jegyei szerint. Ez az időszak a város fejlődésének és virágzásának időszaka volt, és az épületek ebből az időszakból történelmi bájjal és eleganciával rendelkeznek. Az épület története tele van érdekességekkel és kalandokkal. Átélt már két világháborút, láthatta a város fejlődését és változásait. A környezete folyamatosan változott, de az épület örök maradt, időtálló szépségével és kulturális örökségével.

A Belgrád rakpart környékén elhelyezkedő éttermek és kávézók széles választéka kényezteti az ínyenceket, miközben páratlanul gyönyörködhetünk a Duna parti panorámában.



On the Belgrád rakpart in the 5th district of Budapest, a 132 m2, living room + 2-bedroom, 2-bathroom apartment with a balcony is for sale.
The property is situated on the third floor of a beautifully maintained building in excellent condition. The apartment has undergone a complete renovation, showcasing quality and attention to detail in every aspect.

The layout of the apartment is extremely practical, with the living room being spacious and bright, with windows overlooking Sörház street. Each bedroom has its own bathroom, and the master bedroom is accompanied by an exclusive walk-in closet.

Furthermore, the property features a separate guest toilet and a utility/mechanical room, adding convenience to everyday life.

Heating is provided by a gas boiler, ensuring a comfortable temperature even on colder days.
Common costs amount to 42,000 HUF/month, which includes water and sewage fees.

The residential building was constructed in the 1880s, characterized by neo-renaissance style. This period marked a time of development and prosperity for the city, with buildings from this era possessing historical charm and elegance. The building has a rich history filled with interesting stories and adventures. It has witnessed two world wars, observed the city's development and changes. While its surroundings have evolved over time, the building has remained timeless, with enduring beauty and cultural heritage.

The surrounding area of Belgrád rakpart is home to a wide selection of restaurants and cafes, indulging food enthusiasts while offering unparalleled views of the Danube.